VirksomhederVirksomheder


Styrk et sundt arbejdsmiljø og få tilfredse medarbejdere!


Vi tilbringer mange timer på at arbejde. Derfor har det stor betydning for evnen til at udføre vores arbejde, at vi er i balance både mentalt og fysisk.

Sygdom, stress, smerter i kroppen og fravær er ikke kun en personlig udfordring for den enkelte medarbejder, men også en udfordring for en virksomhed og sammenhængskraften her. Det har derfor stor betydning, at virksomheden investerer i medarbejdernes trivsel, skaber et godt arbejdsmiljø og fokuserer på både mental og fysisk sundhed. Det kan være med til at skabe færre sygedage, stabilt fremmøde samt mere tilfredse og produktive medarbejdere. Der er hermed gevinst for den enkelte medarbejder og for virksomheden.


Kløver Refleksterapi tilbyder primært behandling med Ansigtsrefleksterapi og kombinerer dette med Tibetansk Neuro Fodzoneterapi samt Farve- og Lysterapi.


Der kan være mange årsager til ubalancer i kroppen og mange måder at mærke det på. I særlig belastede perioder med mange opgaver, kan det måske mærkes som hovedpine, ondt i maven, forstyrret nattesøvn, svimmelhed, irritation, mindre overskud og sygdom. Meget af det vi fysisk mærker i kroppen, har ofte en psykisk årsag og sammenhæng med vores velbefindende.

Refleksterapien er særdeles velegnet til at behandle disse ubalancer og årsagerne hertil, på en blid, naturlig og meget effektiv måde. Ved at behandle ubalancer i kroppen, styrkes både den mentale og fysiske sundhed og sygdom mindskes.


Udover behandlingsformerne tilbydes ligeledes coaching.


Behandlingerne kan enten foregå i virksomheden eller i lokalerne hos Kløver Refleksterapi i Kalundborg. Hvis behandlingen foregår i virksomheden, skal der blot være et lokale til rådighed – briks og andet udstyr medbringes.


Da det er vigtigt at få skræddersyet det rette tilbud til den enkelte virksomhed, vil det første møde handle om at få lavet en ordning, som passer netop til jeres arbejdsplads.


Kontakt Kløver Refleksterapi og hør mere om, hvordan et sundt arbejdsmiljø kan styrkes!