Behandlinger

Ansigtsrefleksterapi


Ansigtsrefleksterapi er en zoneterapeutisk metode, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer og sygdomme. Med ansigtsrefleksterapi behandles årsagen til kroppens organiske, fysiske og psykiske dysfunktioner.


Ansigtsrefleksterapien kaldes også for ansigtszoneterapi. Selve behandlingen udføres ved at nøje udvalgte punkter og zoner i ansigtet manuelt stimuleres og herved påvirkes centralnervesystemet, meridianbanerne samt blod- og lymfekredsløb. Formålet er at behandle årsagen til kroppens ubalancer og ikke kun symptomerne.


Denne form for zoneterapi er særdeles velegnet til afhjælpning af emotionelle problemer, symptomer på stress, søvnløshed, allergi, migræne, luftsvejslidelser, hormonelle forstyrrelser, seksuelle forstyrrelser og meget andet. Behandlingen kan også anvendes som et led i genoptræning ved hjerneskader eller neurologiske sygdomme.

Derudover kan zoneterapien anvendes til velvære og til forebyggelse af sygdom.


Ansigtsrefleksterapien kan benyttes i samme udstrækning og til samme formål og patientgruppe som den klassiske fodzoneterapi. På grund af ansigtszoneterapiens brede neurologiske fundament, er det ofte muligt at opnå en meget præcis og målrettet behandling med hurtige resultater.


Refleksterapien tager udgangspunkt i, at mange af vores fysiske symptomer har en psykisk og følelsesmæssig årsag. Mange af disse ubalancer i kroppen og årsagerne hertil kan behandles med refleksterapi - en blid, naturlig og meget effektiv behandlingsform.Tibetansk Neuro Fodzoneterapi

- Praxis Vertebralis


Tibetansk Neuro Fodzoneterapi er en af de ældste kendte former for naturlig behandling. Behandlingen udføres udelukkende på fødderne.


En uhensigtsmæssig kropsholdning kan forårsage skævheder og problemer i kroppen. Dette kan skyldes ændringer i knogler grundet lammelser, brud, asymmetriske forhold, sammenfald i ryggen grundet osteoporose, forkerte arbejdsstillinger, traumer eller nervøse tilstande.


Ved hjælp af Tibetansk Neuro Fodzoneterapi er det muligt at korrigerer kropsholdning og behandlingen har stor indflydelse på det autonome nervesystem. Det er med behandlingen muligt både at stimulere og hæmme aktiviteten i nervesystemet.


Kløver Refleksterapi kombinerer Tibetansk Neuro Fodzoneterapi med Ansigtsrefleksterapi.Farve - og Lysterapi


Farve og lys er grundlæggende i vores liv, vores eksistens og er afgørende for vores sundhed.

Farve - og Lysterapi er effektivt for både fysiske og psykiske symptomer. Det er en af de ældst kendte former for naturlig medicin.


Når lys rammer vores krop, trænger det dybt ind i vores celler. Cellerne i vores krop opfanger signaler fra alt, hvad der sker uden for vores krop. Det betyder, at når vi befinder os i behagelige og afslappende miljøer, vil vores celler reagere ved at programmere sig ind i en behagelig og rolig tilstand. Ligesom når solen skinner, føler vi os generelt gladere og bedre tilpas, end når vejret er gråt og regnfuldt.


Farver har ligeledes en indvirkning på os. Det kan være tøj i bestemte farver, som vi har

det godt i og særlige farver vi indretter vores hjem med. Bevidst som ubevidst vælger vi ofte farver, som bringer nogle bestemte følelser op i os.

Farvet lys har desuden en effekt på vores helbredsmæssige tilstand. Gennem mange år er der forsket i, hvordan lys i bestemte farver har en lindrende virkning og kan anvendes i behandling.


Farve - og Lysterapi er en fuldstændig smertefri behandling. Dog er det almindeligt at opleve, at det prikker eller sitre i det kropsområde der farvestimuleres. Børn synes ofte, at det kilder og der kan også opstå kuldegysninger under og efter behandling.

Reaktionerne er kroppens svar på behandlingen og viser, at den har sat gang i udrensningen af ophobede affaldsstoffer i kroppen og at kroppens selvhelende processer er gået i gang.


Kløver Refleksterapi anvender en farvelampe, hvor nøje udvalgte farvekombinationer anvendes til forskellige symptomer. Farvelampen giver mulighed for, at kontrollere energien i meridianer og akupunkturpunkter på særdeles effektiv vis.


Kløver Refleksterapi kombinerer Farve- og Lysterapi med Ansigtsrefleksterapi.


Du kan købe farvelampen hos os.

Læs om erfaringer med refleksterapi her